Kérdés:
Egypaneles PC HDMI bemenettel és kimenettel
jameselmore
2017-03-20 00:03:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vannak ajánlások egyetlen lapos PC-hez (hasonlóan például egy Raspberry Pi-hez), amely HDMI bemeneti és kimeneti portokkal is rendelkezik? képernyőre; minden gondolat / tipp nagyra értékelhető. Tapasztalatom ezen a téren nulla, de magas szintű ismeretekkel rendelkezik arról, hogy az építés mire lehet szükség

Még keresem? Ha igen, akkor csak egy külön elfogókártyát ajánlok, vagy [ezt] (https://embeddedmicro.com/products/hdmi-shield.html), ha hajlandó időt és erőfeszítést igényelni a programozására. Kipróbálhatja a [PiCapture HD1] (https://lintestsystems.com/products/picapture-hd1) kalapot is. Ha ez nem működik, próbálkozzon a https://arduino.stackexchange.com/ és a https://raspberrypi.stackexchange.com címen.
Kettő válaszokat:
Mick
2017-03-20 00:23:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ellenőrizze a Raspberry Pi HDMI bemeneti kártyát. Ez valójában nem ajánlás, mivel nem használtam, és lehetnek jobb lehetőségek is. A kiegészítő kártya használata azonban valószínűleg az egyetlen megoldás, függetlenül attól, hogy az egy fedélzeti számítógépet megnézi.

van egy újabb linked?
Sajnálom. Nem vettem észre a dátumot. Ez egy sikertelen Kickstarter projekt.
Gergo
2017-04-21 09:36:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Egykártyás, HDMI kimenettel rendelkező számítógép meglehetősen gyakori, de a HDMI bemenet még a normál számítógépek esetében is egzotikus. Valószínűleg hozzá kell adni a kártyához. Számos TV rögzítési kártya létezik, és az alsó vége analóg videó. A felsőbb kategóriák HDMI bemenettel is rendelkeznek, de sokkal nagyobbak és energiaigényesek. És ez csökkenti az egyetlen tábla előnyeit. Webkamerás videómódosítást keres menet közben, vagy valódi HDMI-felvételt szeretne?

A HDMI 1.0 sávszélességet 4Gbit / s (1080p / 60 Hz) -ként határozzák meg, amelyet a Raspberry PI nem tudott kezelni.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...