Kérdés:
Kicsi és gyors (és lehetőleg fedél nélküli) flash meghajtó (> ~ 80 MB / s írás)
user541686
2016-04-28 14:18:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nekem van egy P-FD128TBOP-GE, és általában jó, kivéve:

  • Néhány esetben korrupció jeleit mutatják (de ez úgy tűnik, hogy megállt ...)

  • Túl nagy / kissé kényelmetlen a zsebemben!

Azonban 128 GiB, ~ 100 MB / s szekvenciális írási sebességet ér el a gyakorlatban (nem csak benchmarkokat!), és kupak nélküli (jó, mert ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnom a sapka elvesztése miatt ).

Van olyan flash meghajtó, amely megfelel ezeknek a feltételeknek, ugyanakkor észrevehetően kisebb is, ideális esetben hasonlít egy ilyen "nano" méretűre? Megjegyzés: Olyan dolgot szeretnék, amely nem fogja könnyen letörni a kulcstartót.
Kifejezetten a gyors írási sebességet keresem; nekem ez legalább ~ 80 MB / s. Ha más jó tulajdonságai vannak, akkor lehet, hogy itt kissé rugalmas vagyok, és 60 MB / s-ig eljutok, ez attól függ, de általában legalább 80 MB / s-ot akarok.

Egy válasz:
Xylius
2016-04-30 17:49:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Corsair CMFSL3X2-128 GB 128 GB-os Voyager az egyik, amelyet magam használok, rendkívül kompakt kialakítású, 128 GB-os és 90 MB / s írási sebességgel rendelkezik, ami úgy tűnik, hogy megfelel az Ön specifikációinak, azonban nem vagyok biztos abban, hogy milyen erős a kulcsgyűrű A ragaszkodás az, hogy ez már három éve megvan, és eddig nem voltak problémáim, úgyhogy azt hiszem, hacsak nem durván kezeled, nem értem, miért törhetne el.

A A következő legjobb dolog, amit találok, az a Samsung USB 3.0 Flash Drive FIT 128GB (MUF-128BB), amely a méretcsökkentést a végletekig elviszi. (Kisebb, mint a szinte láthatatlan Bluetooth egéradapterem). 130mb / s olvasási / írási sebesség. Csak az a baj, hogy nem képes kulcstartóhoz csatlakoztatni. De azt hiszem, nem lehet minden.

Köszönöm! De valóban ellenőrizte a méreteket? Valójában nem tűnik kisebbnek, mint amivel már rendelkezem ... a tiéd 57,40 mm × 20,33 mm × 10,96 mm, míg az enyém 53,34 mm × 22,86 mm × 10,16 mm!
Sajnálom az esetet! Nem vettem észre, hogy nagyobb. Még egyszer körülnézek, hátha találok jobb megoldást.
Biztos benne, hogy a Samsung rendelkezik ilyen írási sebességgel? Úgy tűnik számomra ez az olvasási sebesség és nem az írási sebesség ...
@Mehrdad Több webhelyen is megnéztem, és tesztelni tudtam egy boltban, és úgy tűnik számomra, hogy olyan gyorsan olvas és ír


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...