Kérdés:
Olcsó belépő szintű digitalizáló (más néven grafikus tábla) a Photoshop számára
feetwet
2015-09-10 00:40:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elegem van abból, hogy megpróbálom az egeremet használni Photoshop rajzoláshoz. Tudom, hogy a szabvány a digitalizáló (más néven tolltabletta) használata, de nem akarok dollárok százait süllyeszteni egybe, amikor néhány részletre csak valami ergonomikusabb és érzékenyebb dologra van szükségem, mint az egér.

Vannak nyilvánvaló belépő szintű digitalizálók, vagy nem éri meg, amíg nem vagyok kész fizetni a pro-grade digitalizálókért?

Hogy tisztázzuk, valami Wacom táblagépre vágyik?
Igen. Van-e más kifejezés a bemeneti hardver kategóriájára?
Csak nem ismertem ezt a kifejezést, meg akartam győződni arról, hogy ez az, amit gondoltam. Úgy tűnik, hogy ez a hivatalos kifejezés.
Mindig láttam rajztábláknak nevezni őket, bár a Wikipedia átirányítja ezt a kifejezést [grafikus táblára] (https://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_tablet). Talán ki kellene vennünk egy oldalt a könyvükből? Még soha nem láttam őket digitalizálóként emlegetni a kérdés előtt (bár a wiki ezt alternatív névként ismeri fel)
Kettő válaszokat:
TARDIS Maker
2015-09-10 00:43:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nemrégiben kaptam egy Wacom Intuos Pen Small -t, és imádom.

Mindent megtesz, amire szükségem van, és kihagyja az összes extra gombot és funkciót amire valószínűleg nincs szükség.

Az árcédula körülbelül 80 dollárba kerül.

A behúzható terület mérete körülbelül 6 "x4" hüvelyk. A tényleges méret körülbelül 8 "x7". Lehet, hogy kissé kicsinek tűnik, de nagyon sok.

1024 szintnyomás érzékenységgel rendelkezik. Tudom, hogy a drágább modellek egy részében több van, de ez elegendő a céljaimhoz.

A tetején négy gomb is található a Ctrl , Alt kbd>, Shift és a Windows Key. Mindegyik testreszabható.

Furcsa: az egy évvel ezelőtt 80 dollárért vásárolt Pen & Touch Small (CTH-480) * volt * radír, bár általában csak a törlési módra váltok, nem pedig átfordítom a toll radírjának használatához.
Huh, talán változtattak valamin. Az oldalon azt mondja, hogy nincs. A Kritát rajzoláshoz használom, tehát ha van, akkor amúgy sem működik ott. Ha tévedek, megszabadulok ettől a kicsit.
Egyetértek azzal, hogy a jelenlegi Intuos Pen Smalls nem látszik náluk (online specifikációik szerint). Éppen a furcsa funkcióváltásra figyeltem fel.
feetwet
2015-09-10 00:45:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nincs kérdés: Szerezzen egy Wacom Intuous-t. 100 dollár alatt kapható, és ez biztosítja a legfontosabb grafikusok és fotósok által a Photoshopban, az Illustratorban és más hasonló termékekben használt funkciókat: nagy felbontású nyomásérzékenység, érintési érzékenység. Elég nagy felülettel rendelkezik, így soha nem érezheti szükségét a frissítésre.

És még azt is megtalálhatja, hogy a hagyományos alkalmazásoknál hasznos helyettesítő az egér számára.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...