Kérdés:
Távoli kemény újraindítás
Franck Dernoncourt
2016-05-14 08:54:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olyan eszközt keresek, amely lehetővé tenné számomra a számítógép távoli újraindítását. A készülék vezetékes vagy vezeték nélküli internetkapcsolatot is használhat. Csak azt kell tudnom, hogy távolról megkérhessem a számítógép újraindítására (például a bekapcsológomb fizikus megnyomásával).

Valami olyan, mint egy intelligens dugó típusú eszköz?
@JourneymanGeek igen, például
A jövőben az Intel Management Engine-mel rendelkező számítógépekre lehet figyelni, amely társprocesszor a fő alaplapon, és képesnek kell lennie erre, ha a hálózattól kéri. Szüksége lenne egy vPro-kompatibilis CPU-ra.
Kettő válaszokat:
Journeyman Geek
2016-05-19 07:17:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az adott modell a helyi plug-in stílusától függ. Az Ön igényeitől függően két lehetőség van.

Ezeket egyiket sem használtam személyesen (de néztem őket), de ha előre tervezett minimális felhajtás nélküli vezeték nélküli beállítást szeretnél, akkor a belkin WeMo-jának tisztességes / vegyes véleményei vannak. Webhelyük szörnyű , de valami hasonlót keres ehhez a helyi feszültséghez.

Alacsonyabb költségű megoldás az RF vezérlésű csatlakozó lenne - ez valami hasonló lenne ahhoz, amit keresnék, de még egyszer, a pontos lehetőségek a helyi feszültségektől és csatlakozóktól függenek. Jó néhány ember módosította ezeket az rpi vezérléshez a távirányító újbóli bekötésével.

linuxcaptain
2016-05-17 19:53:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Használhat málna pi-t vagy hasonlót, és távolról is irányíthatja a tábla gpio-tűjét. A gpio csapot egy optocsatolóhoz kell rögzíteni. Gombkábeleinek megfelelő bekötésével az optocsatolóhoz keményen visszaállíthatja, be- és kikapcsolhatja a számítógépet.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...