Kérdés:
Egyszerű olcsó blu-ray lejátszó
Timmy
2015-11-03 00:35:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Egyszerű Blu-Ray lejátszót kerestem. Észrevettem, hogy sok Blu-ray lejátszó a 60 dollár + értékű tartományba esik, de Wi-Fi / LAN képességekkel is rendelkeznek, képesek zenét lejátszani, a Netflix-et és mindezt. Nem igazán akarok ilyet. Csak egy Blu-ray filmet akarok nézni, és ez minden elfogadható áron.

Néhány dolog, ami ideális lenne számomra,

  • olcsó

  • USB (így csatlakozhatok a laptopomra (külső Blu-Ray lejátszó)

  • Nincs szükségem rá, hogy blu-ray-t írjak, csak filmnézéshez olvasok (remélhetőleg csökkentem az árát)

Ha az alacsonyabb árú USB nem választható, akkor egy normál, amelyet HDMI-n keresztül csatlakoztat a TV-hez, rendben lesz.

Reméltem a 20-30 dolláros tartományhoz, ha ezek még léteznek is.

Arra gondoltam, hogy az USB olcsóbb lesz, de csak azokat találtam, amelyek a Blu-Rays-ra is írtak. Amit feltételezem, jelentősen megdrágította őket. (Én sem tudok sokat a Blu-ray lejátszókról, és ha USB-n keresztül is dekódolhatók)

Dióhéjban csak Blu-Ray filmeket szeretnék nézni 20-30 dollárért.

UPDATE

Tehát egy kicsit többet kerestem, és ezt egy kicsit jobban átgondoltam.

Ha úgy döntök, hogy megharapom a golyót, és veszek egy 70 dolláros + Blu-ray lejátszót, minden csengővel és síppal, mennyire egyszerű a Blu-ray filmeket a hálózaton keresztül streamelni?

arra gondoltam, hogy ez valóban kényelmes megoldás lesz számomra. Képes lennék csatlakoztatni a Blu-ray lejátszót egy TV-hez, és a ház más részein is elérhetném a hálózaton keresztül.

Tehát, hogy egy kicsit világosabbá tegyem, amit szeretnék,

  -Blu-Ray lejátszó (lehetőleg kevesebb, mint 120 USD, ha sok áron megnézzük) -Blu-Ray lejátszó vezetékes lehet és Wifi képességekkel rendelkezik - képes a hálózaton keresztüli streamingre a Windows 10-t futtató PC-re (Szoftver PC-re (ingyenes?) (ha szükséges)  

Kicsit részletesebben hozzáadva, a PC-t és a Blu-Ray lejátszót is ugyanabba az útválasztóba fogják bekötni, mivel feltételezem, hogy a Blu-ray streaming wifi-n keresztül meglehetősen durva lehet.

Ha valakinek már van egy hasonló rendszere, mint az enyém, hálás lennék, ha tudnám, mit használsz / használsz már erre. Nem akartam ugrálós lenni, és vásárolni egy Blu-ray lejátszót, és találni néhány szoftvert, csak hogy kiderüljön, semmi sem kompatibilis, és elpazaroltam a pénzemet!

Tényleg nem vagyok biztos abban, hogy megvalósítható-e ez az árkategória.
Mi a? Mint mondtam, az egyetlen, amit megtaláltam, az összes harangot és sípot csatolta, így nem volt mihez hasonlítanom más, többé-kevésbé harangokkal és sípokkal rendelkező blu-ray lejátszókon kívül. Nem találtam csak egyszerű blu-ray lejátszót. Nyitott vagyok minden javaslatra és ártartományra, mivel ilyen korlátozott ismereteim vannak ezekről. Csak olcsóbb lett volna ideális.
Egy válasz:
Adam Davis
2015-11-04 21:13:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wi-Fi / LAN képességek, képes lejátszani a zenét, a Netflix és minden egyéb. Nem igazán akarok ilyet.

A bluray specifikáció megköveteli, hogy a lejátszó firmware-je idővel könnyen frissüljön (főleg a másolásvédelemhez), és hogy a bluray lejátszók minimális funkcionalitással rendelkezzenek az internethez párosított film jellemzői. Ez egy leegyszerűsítés, előfordulhat, hogy hálózati kapcsolat nélkül megtalálhatja a régebbi első generációs játékosokat, de remélem, azt is megtalálja, hogy nehezen tudják lejátszani a mai újabb filmeket, és előfordulhat, hogy nem fog tudni hozzájuk frissítéseket kapni. / p>

Mint ilyen, nem talál olcsó bluray lejátszókat, amelyek nem tartalmazzák a hálózati funkciókat.

A legjobb megoldás az, ha az ebayben és a craiglistában keres az ártartományban használt régebbi használt bluray lejátszókra. Próbáljon meg találni valami csak néhány éves kort, megint a jóval idősebb játékosoknak valószínűleg problémái lesznek az újabb lemezek lejátszásával, némi erőfeszítés nélkül.

Ha úgy döntök, hogy megharapom a golyót, és veszek egy 70 dollár + Blu-ray lejátszó a harangokkal és a sípokkal, mennyire egyszerű a Blu-ray filmeket a hálózaton keresztül továbbítani?

A bluray specifikáció nem teszi lehetővé a hálózaton keresztüli streaminget. Nem talál olyan bluray lejátszót, amely ezt megteszi helyetted. Ha valami ilyesmire van szüksége, akkor be kell állítania egy számítógépet, és a lemezek olvasására, a visszafejtés kezelésére és a film streamelésére kell használnia.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...