Kérdés:
Olyan fülbe helyezhető fejhallgatókat keres, amelyek nagyon tartós vezetékkel rendelkeznek
Archeg
2016-12-20 06:09:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tartós vezetékekkel ellátott fülhallgatókat keresek, amelyek több mint egy hónapig fognak tartani. Kicsit kétségbeesetten találok valamit, amely megfelel minden kritériumomnak, ezért úgy gondoltam, hogy itt kaphatnék néhány ajánlást. Az összes eddig kipróbált dugó nem tartott sokáig, mielőtt a vezeték megsérült volna. Azt hiszem, talán túl agresszív vagyok vele. Gondolom, textilhuzallal ellátott fülhallgatók tehetnék ezt a trükköt, de ebben nem vagyok biztos.

Más fejhallgatótípusokat is figyelembe veszek, de inkább a fülhallgatókat részesítem előnyben. Több követelménynek is meg kell felelniük:

  • Utcai használatra tervezték (nevezetesen zenehallgatásra a telefonomról az utcán)
  • Fejhallgatóval (mikrofonnal) rendelkeznie kell, hogy tudjam válaszoljon a hívásokra
  • Ne legyen vezeték nélküli (tudom, hogy a vezeték nélküli megoldás megoldást jelent egy problémára, de nem akarom őket folyamatosan tölteni)
  • Kompaktnak kell lennie
  • EU-ban vagyok, ezért itt kellene megtalálnom őket. Bár nyitott vagyok megrendelésre az Egyesült Államokból, ha nagyon jók.

Azt is szívesebben nem térnék ki a prémium opciókra. Azt várnám, hogy a maximális ár 150 dollár - talán 200 dollár

Csak vásárolhat egy tetszés szerinti fejhallgatót, és használhat néhány fonott huzalt. Szerezzen 1/8 "átmérőjű hüvelyeket, így azok áthúzódnak az audiokábelén. Google," fonott vezetékhüvelyek ".
@0-60FPS köszi, ez nagyon jó ötlet. Még mindig szívesebben választanék valamit a dobozból, de ha nem találok semmit, megpróbálom a tanácsaival élni
@0-60FPS - A fonott huzal nem igazán segít. A probléma a réz vastagsága / minősége és a feszültségpontok helye (jellemzően azon a ponton, ahol a vezeték belép a telefonokba, vagy az aljzat dugaszának végén). A fonás nyilvánvalóan * további * védelmet nyújt, de nem ezeket a gyenge pontokat.
Kettő válaszokat:
JohnnyBurst
2016-12-22 22:51:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A legjobb fülhallgató 100 dollár alatti áron, de összehasonlítható a 200 dollár + fülhallgatóval. Kevlár erősítésű kábel fonott nejlonral rendelkezik a védelem érdekében.

https://www.amazon.com/1MORE-Headphones-Earphones-Compatible-Microphone/dp/B01A7G35S0?th=1

Áttekintés: https://www.cnet.com/products/1more-triple-driver-in-ear-headphones/

Bobdabiulder
2016-12-28 11:38:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vásároljon Apple EarPod-okat. Nagyon hangosak, beépített hangerőnövelő / -leállító és szünetgombokkal, valamint mikrofonnal rendelkeznek. Az első párom évekig tartott. Szerintem 30 dollár új, és remek hangminőségűek az áráért. Ismét négy évbe telt, mire a bennük lévő vezetékek meglazultak és megbízhatatlanok voltak.

A nincs aktív zajcsökkentő funkciója, de ettől függetlenül elég jól elzárják a zajt ( tapasztalatom alapján)Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...