Kérdés:
Számítógépes zenei billentyűzet ajánlása
Firepower0701
2016-01-21 19:52:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van egy barátom, aki zenét akar írni a számítógépén, és azt tervezem, hogy veszek neki egy elektronikus billentyűzetet a születésnapjára. A probléma az, hogy nincs sok ötletem arról, hogyan válasszunk egy kiváló minőségű elektronikus billentyűzetet. Ezek az irányelveim.

  • A hely nem számít, rengeteg íróasztala van, így több billentyű jobb teljes méretűnek vagy legalább bezárónak kell lennie. Már zongorázik, és nem akar semmit újratanulni.

  • Szeretném 50 dollár alatt tartani a periféria költségeit. (Hajlandó vagyok átmenni, de nem nevetséges mértékben.)
50 dollárért kaphat olcsó 25 kulcsos modellt.
Azt mondanád, hogy elsősorban zongorista vagy zeneszerző? Zongoristaként több billentyű lenne számomra rendkívül fontos, de fogadok, hogy a legtöbb zeneszerző elégedett lenne a kevesebbel.
Zongorista, zeneszerző és zongorista szeretne lenni.
A legtöbb billentyűzet nagy döntő tényezői a súlyozott billentyűk és a billentyű sebessége. Szüksége van ezekre?
Egy válasz:
Adam
2016-01-23 01:14:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A 88 kulcsos MIDI billentyűzetek 50 dollár alatt nagyon ritka találat. A legtöbb tisztességes árú esetben csak ~ 50 kulcs van. Költségvetése alapján csak az M-Audio Keystation 49ES Black -et tudom ajánlani (~ 65 USD).

Műszaki adatok:

  • 49 teljes méretű billentyű (sebességérzékeny)
  • USB-csatlakozás virtuális eszközök lejátszásához és DAW-k vezérléséhez (az áramellátáshoz is)
  • Raszterhajlás, moduláció és oktáv váltás
  • Könnyű
  • Kompatibilis az iOS-szel a mobil zeneszerzéshez

A billentyűzet nagy bukása, és a 70 dollár 99% -a A MIDI billentyűzetek nincsenek súlyozott billentyűk. Számomra a súlyozott billentyűk gyártják vagy eltörik a billentyűzetet, mert ők nyújtják az igazi zongoraélményt. De ha a barátod jól van e nélkül, akkor teljes mértékben ajánlom ezt a terméket.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...